Radics Gigi szenvedélyes ölelésben egy titokzatos férfival – fotó

Radics Gigi, aki egy ideje már egyedülálló, meglepte rajongóit egy titokzatos férfival készült közös fotóval.

Radics Gigi tavaly nyáron szakított gyermekének édesapjával, és azóta külön utakon járnak. A szakítás után az énekesnő a Dancing with the Stars műsorban beszélt nyíltan az érzelmi megpróbáltatásairól, és arról, hogy nem így képzelte el az életét. Bár a kapcsolat véget ért, Radics Gigi és Mikus Áron továbbra is tartják a kapcsolatot közös gyermekük, Bella nevelése érdekében.

A szakítást követő időszakban Radics Gigi nem beszélt sokat a magánéletéről, de néhány hónappal ezelőtt már úgy nyilatkozott, hogy nyitott lenne egy új szerelemre. "Aztán, amikor kell, majd betoppan az életembe a szerelem is. Nem hajtom ezt egyáltalán, nekem most pont jó így, de azért hiszem, hogy egyszer eljön az a férfi, akire szükségem van, ha nyitott leszek lelkileg is erre" – fogalmazott korábban.

A közelmúltban Gigit Baranya Dáviddal hozták hírek össze, de hamar kiderült, hogy közöttük csupán barátság van. Most azonban egy új férfi oldalán jelent meg, akivel egy szenvedélyes ölelésben látható egy Instagramon közzétett fotón. A férfi kilétéről keveset tudni, mivel csak hátulról látható, de a kép alapján a rajongók találgathatnak, hogy lehet-e több a kapcsolatuknál. Egyelőre nem ismert, hogy a közös fotó csak egy klipforgatás része-e, vagy valóban van köztük valami mélyebb.