Paul Mescal a Gladiátor II. forgatásán

A Gladiátor folytatásának forgatása zajlik, melyben Paul Mescal játssza a főszerepet, Luciust. A Ridley Scott rendezte történelmi dráma új részében az ír színész, a Normális emberek sorozatból ismert, Maximus példaképeként tekint a felnőtté váló Lucius karakterére.

A Gladiátor II. forgatásáról származó friss fotók tanúsága szerint Paul Mescal fizikai felkészültsége is döntő szerepet játszott abban, hogy megkapja a Lucius szerepét. A képeken a színész kigyúrt testalkatban, de viseltes megjelenésű jelmezben látható. A rajongók már alig várják, hogy megtudják, mikor láthatják a mozikban a régóta várt folytatást, azonban a film bemutatójának időpontja egyelőre még ismeretlen.

A Gladiátor eredeti része óriási siker volt, és a folytatás iránti elvárások is magasak. Paul Mescal, aki a Normális emberek című sorozattal szerzett hírnevet, most egy olyan karakter bőrébe bújik, aki a korábban Russell Crowe által megformált Maximusra tekint példaképként. A rajongók és a kritikusok egyaránt izgatottan várják, hogy Ridley Scott milyen új szemszögből közelíti meg a történetet, és hogyan illeszti bele Mescal karakterét a Gladiátor univerzumába.

: Film Updates (@FilmUpdates) – Twitter, 2024. június 11.