Patai Anna: Egészen addig szeretnék fellépésekre járni, amíg az orvos azt nem mondja, hogy most már otthon kell maradni

Patai Anna és férje márciusban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Az énekesnő a várandósság alatt nem tapasztal rosszulléteket, és szeretne a lehető legtovább koncertezni.

Patai Anna és párja a nyilvánosság előtt márciusban osztották meg az örömhírt, miszerint családjuk hamarosan bővül. Az énekesnő a Blikknek adott interjúban beszélt arról, hogy már szinte minden szükséges dolgot beszereztek a babának, és a babaruhákat is előkészítette, bár elismeri, hogy ez talán még korai lehetett.

Patai elmondása szerint nagy öröm számára a babaholmik rendezgetése, és úgy véli, hogy jobb előre haladni ezekkel a feladatokkal. Az énekesnő szerencsésnek érzi magát, mivel a várandósság alatt nem kínozzák rosszullétek, és jó közérzete miatt szeretne az utolsó pillanatig koncertezni. Hozzátette, hogy orvosa tanácsáig szeretne aktív maradni, és férje is elkíséri őt a fellépésekre, hogy vigyázzon rájuk.

A család támogatása is nagy segítség számára, és örömmel fogadja a gondoskodást. A szülés közeledtével Patai izgatottan várja, hogy végre kezében tarthassa kisfiát, de elismeri, hogy van benn egy kis félsz. Bár tudja, hogy a szülés komoly kihívás, bízik benne, hogy férje támogatása erőt fog adni neki ebben a fontos pillanatban.