Majka és Ákos szócsatája a Petőfi Zenei Díj kapcsán

A Petőfi Zenei Díjátadó eseménye után Majka közösségi oldalán kritizálta az eseményt, amiért Ákos egy hosszú kommentben reagált, Majka pedig gratulációval válaszolt.

A Blikk beszámolója szerint az idei Petőfi Zenei Díjakat többek között Gubik Petra, Freddie, a Magna Cum Laude és Ákos is megkapta, utóbbi az év koncertje díjat nyerte el. A díjátadó után nem sokkal Majka a közösségi médiában osztott meg egy cikket az eseményről, és "Viccország" megjegyzéssel illette azt.

Az érintett cikkben Ákos fotóját használták nyitóképként, ami miatt az énekes személyesen érintettnek érezte magát Majka kritikáját, és egy részletes kommentben fejtette ki álláspontját. Ákos kiemelte, hogy pályafutása során sosem bírált senkit díj elnyerése miatt, és hogy a munkáját értő közönség visszajelzése a legfontosabb számára.

A kommentben Ákos hangsúlyozta, hogy nem vágyik díjakra, és hogy a munkáját értő közönség visszajelzése a legfontosabb számára. Hozzátette, hogy az ellenségeskedésnek nincs értelme, és hogy ő mindenkit emberszámba vesz, még ha őt nem is veszik annak. Majka végül röviden, de tömören reagált Ákos kommentjére: "Ákos! Ez esetben akkor viszont gratulálok!!!".