Másfél év után visszatér a képernyőre Kárász Róbert

Másfél év szünet után újra televíziós műsorvezetőként láthatjuk Kárász Róbertet, aki a Magyarország Szépe szépségverseny egyik házigazdájaként tér vissza a képernyőre június 23-án a Duna csatornán.

Kárász Róbert korábban már részt vett a Magyarország Szépe szépségversenyen, mint zsűritag és kommunikációs tréner, de idén új szerepkörben, mint műsorvezető követi nyomon a versenyt. A Duna Család-barát című műsorában beszélt arról, hogy izgatottan várja az élő show-t, és különlegesnek tartja a szépségversenyek világát, ahol a lányok sokfélék és változatosak. Kárász kiemelte, hogy a felkészítő táborban a versenyzők jelentősen fejlődnek, és csak 16-an jutnak tovább a döntőbe.

A közönség már megismerhette a 21 kiválasztott versenyzőt, akiknek korát, származási helyét és karitatív tevékenységét is bemutatták. Hacsi Boglárka, a tavalyi győztes, a közösségi médiában további kulisszatitkokat oszt meg a lányokról.

Kárász Róbert örömét fejezte ki, hogy Rókusfalvy Lilivel, aki a Duna zenés műsoraiból ismert, együtt vezetheti a műsort. Elmondása szerint bár eddig inkább közéleti műsorokban láthatták őt a nézők, izgatottan várja, hogy a showműsorok terén is kipróbálhassa magát.

A Magyarország Szépe verseny élő közvetítése június 23-án 18:45-től lesz látható a Dunán, míg a versenyzők felkészüléséről szóló film, A királynők útja, június 22-én 19:45-től kerül adásba. A Család-barát műsorát pedig hétköznaponként 9:35-től és 11 órától tekinthetik meg a nézők ugyanezen a csatornán.