Spotify: Hamarosan érkezik a HiFi minőségű zenei csomag

A Spotify hamarosan piacra dobhat egy új, HiFi minőségű hangzást kínáló előfizetési csomagot, amely 5 dolláros havi felárért lesz elérhető a prémium előfizetők számára, és több új funkciót is tartalmazhat.

A The Verge információi szerint a Spotify már 2021-ben bejelentette a magas minőségű lejátszást lehetővé tevő csomag érkezését, de a bevezetés csak idén valósulhat meg. A régóta várt újítás ígéretesnek tűnik a zenei alkalmazás felhasználói számára. A HiFi minőségű zenei élményt kínáló csomagot a prémium előfizetők egy 5 dolláros havi felár ellenében érhetik majd el, és az új előfizetők számára egy bővített csomaggal lesznek elérhetőek ezek a szolgáltatások.

A jelentések szerint a Spotify nem csak a 24 bites, veszteségmentes hangminőséget kínálja majd, hanem más, új funkciókat is bevezet. Ezek között szerepelhet a mesterséges intelligencia által válogatott lejátszási listák létrehozásának lehetősége is, amelyeket a felhasználók által beállított dátumok, érzések, vagy tevékenységek alapján állítana össze a rendszer.

A Spotify egyelőre nem reagált a The Verge megkeresésére, így nem erősítette meg hivatalosan a híreket.