A Habana Social Club búcsúkoncertje Budapesten

A legendás kubai zenekar, a Habana Social Club, amelyet a Buena Vista Social Club hivatalos utódjaként tartanak számon, búcsúturnéjának keretében megadja utolsó koncertjét a magyar rajongóknak a Budapest Parkban, június 16-án.

A Habana Social Club közel öt évtizedes múltra tekint vissza, és számos híres kubai slágert köszönhetünk nekik. Az együttes frontembere, Chabez Alberto Reyes, aki Kuba egyik legismertebb színpadán, az El Guajiritoban lép fel rendszeresen, ahol a belépődíj nem kevesebb, mint 100 dollár.

Nemrég egy neves amerikai producer fedezte fel Reyes tehetségét, és annyira lenyűgözte őt a művész hangja, hogy szerződést ajánlott neki. Ennek eredményeképpen Reyes jövőre már saját show-val lép majd fel Las Vegasban.

A Habana Social Club így feloszlik, és idén búcsúzik a közönségtől. A búcsúturné során Európa kilenc országában adnak még koncerteket, és ezen az utolsó turnén a világhírű Tropicana Club szólótáncosai is csatlakoznak hozzájuk.

A magyar rajongók így utoljára élvezhetik a Habana Social Club egyedülálló előadását a Budapest Park színpadán június 16-án.