VV Vera könnyek között érkezett vissza a villába a ValóVilág 12 második párbaj után

A ValóVilág 12 második párbajában VV Vera és VV Dudu mérte össze népszerűségét egy szoros küzdelemben, amelynek végén Vera kénytelen volt búcsút inteni a versenynek.

Vasárnap este került sor a ValóVilág 12 második párbajára, ahol a nézők VV Vera és VV Dudu között dönthettek. A párbaj előtti napokban váratlan fordulatok is történtek, ugyanis az eredetileg kiválasztott VV Csaszi önként távozott, így a kihívásra alig egy nappal a párbaj előtt került sor.

A versenyben maradt női játékosok száma Vera távozásával tovább csökkent, ami a széria női versenyzőinek megcsappant létszámát jelzi.

A győztes, VV Dudu, a közönség soraiból érkező barátai felé futott, hogy megossza velük a győzelmet. A villába vezető úton a nézők felé intézett köszönetnyilvánítás közben pedig könnyekig hatódott.

A villába érkezve a többi játékos többsége már várta, és a győztes megindultan nyilatkozott: "Nagyon nehezen jutok szóhoz. Az a legfontosabb, hogy édesanyukámnak és a családomnak is tudjak még bizonyítani még, szóval nagyon jó érzés. Apa ott volt..." – mondta elérzékenyülve.