VV Dorka esküvői tervei VV Duduval

VV Dorka már a jövőbeli esküvőjét tervezi VV Duduval, és bár a Festetics-kastély nem jöhet szóba, ő ennél is nagyobb pompára vágyik.

VV Dorka, aki nemrégiben szakított VV Valennel, most VV Duduval került közelebbi kapcsolatba, és már az esküvőjüket tervezgetik. A lány határozott elképzelésekkel rendelkezik az álomesküvőjét illetően, amelyen egy profi fotós fogja megörökíteni élete egyik legfontosabb napját. Dorka szerint az esküvő helyszínének különlegesnek kell lennie, és egy kastélyban képzeli el a boldogító igent.

VV Ruben érdeklődésére, hogy a keszthelyi Festetics-kastélyban szeretné-e tartani az esküvőt, Dorka határozottan kijelentette, hogy ő "valami nagyobbra játszik". A valóságshow-szereplő a templomi esküvőt sem szeretné elhalasztani, és a vacsoránál élőzene biztosítja majd a hangulatot. Dorka egy elegáns és nagyszabású esküvőt szeretne, ahol hatalmas bulit rendezhet.

VV Dudu azonban más elképzelésekkel rendelkezik: ő legfeljebb 50-100 vendéget látna szívesen az esküvőn, és nem szeretne nagy lagzit, mivel nem kíváncsi az emberekre. Az Instagramon megosztott bejegyzésük is arra utal, hogy a tervezgetés már javában zajlik.