Sebestyén Balázs késése a Rádió1 reggeli műsorában

Sebestyén Balázs hétfő reggel nem jelent meg időben a Rádió1 "Balázsék" című műsorában, ami ritka eseménynek számít. A Telex és a 24.hu szerint Rákóczi Feri a műsor elején elmondta, hogy a választási műsor nézése és az ahhoz kapcsolódó együttlét miatt csúsztak meg. Rákóczi Feri szerint Sebestyén Balázs emlékei szerint nem ivott, mert mostanában nem szokása, csak egyszerűen elaludt.

Rákóczi Feri és Ráskó Eszter a hallgatóktól is elnézést kért, mondván, hogy ilyen reggelek előfordulhatnak, még Sebestyén Balázzsal is. A műsorvezető 7:08-kor bejelentkezett a műsorba, és elmesélte, hogy mi történt vele. Elmondása szerint éjszaka forgatott, és csak 23:00-kor ért haza, majd a választási műsorba is belepillantott éjfélig, végül elaludt. Öt órakor felébredt, megnézte a választási eredményeket, majd újra elszenderedett, és csak 6:18-kor ébredt fel, gyorsan írt egy Viber-üzenetet, és elindult a stúdióba.

Ráskó Eszter vicces megjegyzést tett, amikor azt sugallta, hogy Sebestyén Balázs talán csak az autójában sírt a parkolóban, mert Vitézy Dávidot szerette volna látni Budapest új főpolgármestereként. A beszélgetés oldott hangulatban zajlott, és Ráskó Eszter viccelődve azt mondta, hogy talán Karácsony Gergely tartja fogva egy biciklitárolóban, mert nyíltan szembe szállt vele politikailag. Sebestyén Balázs humorosan reagált erre, jelezve, hogy támogatta Vitézyt, és viccelődve azt mondta, hogy újraszámolnak, és talán még találnak 300 kisnyugdíjast.