Mészáros Lili elindította márkanagyköveti pályafutását

Mészáros Lili, a Next Top Model Hungary győztese, a Mokka hétfő reggeli adásában mesélt arról, hogy azóta, hogy megnyerte a versenyt, teljesen megváltozott az élete. A modell elmondta, hogy izgalmas időszakot él meg, és bár sokan megszólítják, pozitív tapasztalatai vannak, különösen a gyerekek autogramkéréseit emelte ki, amelyek még mindig zavarba ejtik.

Mészáros Lili már elkezdte a márkanagyköveti tevékenységét, amit a műsor nyereményeként kapott, és a munkálatok már javában folynak. Siba Anna, a Henkel marketingvezetője elárulta, hogy az elmúlt hetekben aktívan dolgoztak együtt Lilivel, akit profizmus és barátságos személyisége miatt nagyon élveznek partnerként. Hozzátette, hogy Mészáros Lili feladata az, hogy inspirálja a nőket az önkifejezésre, amit a modell eddig remekül és hitelesen képvisel.

A Next Top Model Hungary győztese tudatában van annak, hogy könnyű lenne most elszállni a sikerrel, de igyekszik továbbra is két lábbal a földön maradni. Mészáros Lili hangsúlyozta, hogy az igazi munka most kezdődik a szakmában, és egy olyan álomról beszélt, amelynek létezéséről korábban nem is tudott.