Keresztes Ildikó a felépüléséről beszélt

Keresztes Ildikó énekesnő, aki nemrégiben agyműtéten esett át, a felépüléséről és az élet rövidségéről beszélt.

Az énekesnőt május végén műtötték meg, miután az orvosok egy daganatot találtak az agyában. A beavatkozás során a koponyáján ejtettek sebet, a füle mellett kezdődően egészen a homlok közepéig. Keresztes Ildikó a Nők Lapjának adott nyilatkozatában említette meg először betegségét, és azt is, hogy csak ősszel tér vissza a színpadra.

Jelenlegi állapotáról közösségi oldalán számolt be, Arubáról jelentkezett be, hangsúlyozva, hogy szeptemberig nem dolgozik, de ősszel mindenképpen visszatér a közönség elé. Az énekesnő kiemelte az egészség fontosságát, és elárulta, hogy idén minden szűrővizsgálatra el fog menni, mivel ebben a korban már illik. Idén ünnepli életének 60. évét, amit ő kétszer 30-ként emleget, és hangsúlyozza, hogy most érzi igazán, mennyire más a szelleme, teste és minden.

Keresztes Ildikó beszélt arról is, hogy az elmúlt időszakban sokan távoztak az életéből, köztük kollégák, zenészek, színészek, családtagok és barátok. Ez a veszteség rosszul érintette, és rávilágított arra, hogy az élet rettentően rövid. Az énekesnő személyes tapasztalatai révén érzékelteti, hogy nem számít, hány éves valaki, az élet bármikor véget érhet.