Kandász Andrea: A pihenés majd a sírban jön

Kandász Andrea számára nincs megállás, a műsorvezető a dédszüleihez hasonlóan úgy véli, hogy a pihenésre majd a sírban is lesz ideje. A vasárnapját sem pihenéssel töltötte, hanem a tévéműsorának új felvételét vágta, élt a szavazati jogával, házimunkát végzett és edzett.

Kandász Andrea a vasárnapi napját igen aktívan töltötte. Nemcsak a tévéműsorának új felvételével foglalkozott, hanem szavazott is, házimunkát végzett, és még az edzésre is jutott ideje. Az Instagramon megosztott bejegyzésében részletezte a napját: "Most indultam bringázni, helyesebben autó helyett bringával megyek, mert mindig van valami tennivaló a holnapért. Félúton találkozom az építkezésről érkező férjemmel, Ferivel és egy rég nem látott barátunkkal, hekkezünk, kibeszéljük a világ dolgait és rámosolyogok minél több emberre, mert ez nekem jól esik. Este szöveget írok, kertet rendezek és holnap reggel forgatással kezdődik a hét" – írta Kandász Andrea.

A műsorvezető hozzáállása a munkához és a mindennapokhoz egyértelmű: élvezi a pörgést és elégedett az életével. "Mindenki máshogy él. Én így szeretem. Elégedett vagyok. Így vagy úgy, de megtettem, amit ma meg lehet" – zárta gondolatait Kandász Andrea, aki számára a tevékenység és a folyamatos mozgás jelenti az életörömöt.