Jennifer Aniston arcát rosszul kezelhették a töltőanyagokkal

Jennifer Aniston arca a közelmúltban jelentősen megváltozott, ami miatt az internetezők között heves viták alakultak ki.

Pár hónapja még nem így nézett ki. Az internetezőket megosztó videóban egy plasztikai sebész, dr. Richard Devine elemzi, milyen szépészeti beavatkozáson eshetett át Jennifer Aniston. A színésznő a napokban puffadt arccal jelent meg egy rendezvényen, amelyet az Apple TV+ The Morning Show című műsorának tartottak a Los Angeles-i Paramount Stúdióban.

Dr. Devine a TikTokon közzétett videójában azt állítja, hogy a 55 éves színésznő szeme alatti terület duzzanata valószínűleg a rosszul beinjektált töltőanyagok miatt alakulhatott ki.

"Bár a szem alatti rész változik az életkorral, itt biztosan nem ez a helyzet. Egyértelmű jelei vannak annak, hogy túl sok töltőanyagot fecskendeztek be neki (...) Ilyen komplikációk akkor fordulnak elő, ha túl sok töltőanyagot fecskendeznek be, vagy ha a felhasznált termék típusa túl sok vizet vonz, és így a terület megduzzad." – magyarázza Devine, hozzátéve, hogy ez árnyékokat és mély barázdákat okozhat a szem körül, valamint az arc közepén, ami öregebbnek és fáradtabbnak mutathatja a színésznőt.

A sebész videójához érkezett kommentekben többen megjegyezték, hogy Aniston mosolya is megváltozott, míg mások szerint a változások nem a kozmetikai kezeléseknek, hanem a fáradtságnak és a szomorúságnak köszönhetőek.

Íme néhány közelebbről készült fotó az eseményről, amelyeket a Metro szolgáltatott.