Malek Miklós második dubaji esküvője

Ifj. Malek Miklós nemrégiben másodszor is megnősült, és a nagy eseményt Dubaiban tartották, ahol Mony volt a szerencsés menyasszony. A Best magazinnak adott interjúban a producer részletesen beszélt az esküvőről, amelyen több mint száz vendég vett részt, akik a világ számos pontjáról, többek között Indiából, Kanadából és Svájcból érkeztek.

A jegyespár az esküvő előkészületeit jóval a nagy nap előtt megkezdte, és különös figyelmet fordítottak az étlap nemzetközi jellegére, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ízeket. Az X-Faktor egykori mentorának, Malek Miklósnak a ceremóniát jóbarátja, Layne Redman, a dubai tévé bemondója vezette le, míg a bevonulózenét maga a vőlegény szerezte.

Az esküvői ruha kiválasztása is különleges módon történt: az ara több fazont is megrendelt otthoni felpróbálás céljából, amíg végül rátalált a tökéletes darabra. Malek Miklós a Story-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy bár sokat válogattak, de minden erőfeszítés megérte, mert gyönyörű menyasszonya volt.