Gubik Petra: A misztikus kilences és az év női előadója

Gubik Petra, akit idén az év női előadójának választottak, egy misztikus jelenséget észlelt: a 9-es számot látja mindenhol, ami karrierjével kapcsolatos. A Blikk beszámolója szerint a Petőfi Zenei Díjakat idén nyolcadik alkalommal adták át, ahol a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő előadóművészeit és alkotásait díjazták kilenc kategóriában. Gubik Petra, aki korábban nem számított arra, hogy énekesként is elismerést nyer, izgatottan mesélt arról, hogy a díj teljesen váratlanul érte.

A színésznő és énekesnő elmondása szerint sosem gondolta volna, hogy ilyen típusú díjban részesülhet, hiszen a színházi szakmában töltött ideje alatt ez a terület sokkal kiszámíthatóbbnak tűnt számára. Gubik Petra, aki a Sztárban Sztár győztese is volt, érdekességként említette, hogy a díjak kilenc kategóriájából az egyiket ő nyerte el, és a Sztárban Sztárban is győzött, amely a műsor kilencedik évada volt.

Ez a szám, a kilenc, egyre inkább misztikus jelentőséggel bír az életében, és elgondolkodott azon, hogy talán figyelnie kellene erre a számsorra. Gubik Petra a jelenséget érdekes összecsengésnek találja, és úgy tűnik, a kilences szám különleges szerepet tölt be az életében.