Desh nem bánja, hogy Azahriah árnyékában van: Másodhegedűsként is jól érzi magát

Desh, azaz Molnár Attila, aki a 1KANAPÉN című YouTube talk show legutóbbi vendége volt, elárulta, hogy bár gyakran érte atrocitás származása miatt, a zenélés által sikerült elnyernie az emberek tiszteletét.

A rapper beszélt arról is, hogy milyen érzés Magyarország egyik legfelkapottabb előadója, Azahriah, azaz Baukó Attila legjobb barátjaként és fellépőtársként dolgozni. Desh hálásnak érzi magát, hogy a zenélésből élhet, és nem zavarja, ha másodhegedűsként tekintenek rá. Szerinte ha Azahriah többet kap és többet dolgozik érte, az teljesen rendben van. Desh a szólókarrierjét is erősíti, és bár Azahriah külföldi koncertjeire már nem kísérné el, Magyarországon továbbra is szívesen áll a színpadra vele. Európán belüli koncertekre még elmenne, ha szeretnék, hogy ott legyen, de a külföldi karrier nem célja.

Voltak időszakok, amikor úgy érezte, hogy csak Azahriah miatt hallgatják a dalait, de ez nem jelent problémát számára. El tudja viselni, hogy másodhegedűsként tekintenek rá, és jól érzi magát ebben a szerepben. Desh szerint nehéz feldolgozni, hogy sikeres lehet valaki, de nem tud kijönni a másik árnyékából, azonban ő ezt nem is akarja, és ha az emberek így látják, ő így is elégedett.