Daniel Craig szinte felismerhetetlen a Tőrbe ejtve sorozat harmadik részében

Benoit Blanc karaktere újra a képernyőn, és Daniel Craig a szerep kedvéért jelentősen megváltoztatta a külső megjelenését. A rendező, Rian Johnson által közzétett első hivatalos forgatási fotón a színész hosszú hajjal és arcszőrzettel, öltönyben és kalappal a kezében tűnik fel.

A Tőrbe ejtve című filmsorozat harmadik részének forgatása elkezdődött, amint azt a Netflix és a rendező, Rian Johnson bejelentette. Johnson egy Twitter-bejegyzésben osztotta meg a rajongókkal a forgatás első napját, amelyen a főszereplő Benoit Blanc karakterét öltönyben és kalappal a kezében, hosszú hajjal ábrázoló fotót tett közzé.

Éééés elkezdtük! Ma van a következő Benoit Blanc-rejtély forgatásának első napja – találkozunk a túloldalon

– írta bejegyzésében a rendező.

A krimi új epizódjában ismét A-listás színészek láthatók majd, többek között Josh O'Connor, Glenn Close, Josh Brolin, Mila Kunis, Jeremy Renner, Kerry Washington, Andrew Scott, Cailee Spaeny, Daryl McCormack és Thomas Haden Church, Daniel Craig mellett, aki ismét Benoit Blanc nyomozót alakítja.

A fekete-fehér fotón Craig szinte felismerhetetlen, ami azt jelzi, hogy a karaktere számára jelentős változásokon ment keresztül. A következő rész címe Wake Up, Dead Man, és bár a történet részletei még nem ismertek, a rendező szerint Blanc eddigi legveszélyesebb ügyével fog szembesülni.

A film várható megjelenése 2025-ben esedékes, és a rajongók már most izgatottan várják, hogy milyen új kihívások elé néz a híres detektív.