A Camdeni Gigantikus Sült Krumpli Ünneplése

Ritkán adatik meg akkora ünneplés egy sült krumplinak, mint amekkorát egy mutatós szál kapott Camdenben, amelyet többen is megtapsoltak, és ami büszkeséget váltott ki a britekben.

A Mirror beszámolója szerint egy társaság éppen a Wetherspoonshoz tartozó The Ice Wharfban italozott június 8-án, amikor egy nő egy hosszú, gilisztára hasonlító sült krumplit húzott ki az egyik tálból. A sörkertben ezután hatalmas ováció és üdvrivalgás tört ki a "gigantikus" sült krumpli láttán.

A különleges eseményről készült videót először a TikTokra töltötték fel, majd később a Redditre is felkerült, ahol a kommentelők szinte kivétel nélkül el voltak ájulva a hosszú száltól. A nagy fogás összehozta az internet népét, akik közül többen büszkeséggel teli kommenteket fűztek hozzá, kifejezve, hogy most érzik igazán, hogy "büszkék arra, hogy britek".

Egy hozzászóló büszkeséggel vegyes szomorúsággal jegyezte meg, hogy "Soha többé nem láthatunk ilyen teljesítményt…" Ezzel kifejezve, hogy a látványos sült krumpli valóban különleges esemény volt.

Az esemény hatására többen is azt szorgalmazták, hogy június 8-a legyen hivatalosan is a "nagy chips nap" elnevezéssel megünnepelt nap.

A közösségi média erejét nem csak a Camdeni sült krumpli esete mutatja. A Universal Music Hungary TikTok-csatornáján közzétett egy videót, amelyben Yungblud, a multiinstrumentalista brit énekes-dalszerző, egyik magyar rajongóját, Betti nevű lányt hívta fel a színpadra a Budapest Parkban tartott koncertjén. A rajongó nem csak a színpadon állhatott meg, hanem Yungblud gitárján is játszhatott, amiért a közönség tombolt. Ez volt Yungblud első önálló magyarországi koncertje, korábban csak fesztiválokon énekelt a magyar közönségnek. Az ilyen események is hozzájárulnak ahhoz, hogy az emberek különleges pillanatok részesei lehessenek, legyen szó egy hosszú sült krumpliról vagy egy váratlan színpadi fellépésről.