Ghostolták Billie Eilish-t

Még a világhírű zenészek, mint például Billie Eilish is megtapasztalhatják a modern társkeresés nehézségeit, beleértve a ghostingot, vagyis amikor valaki váratlanul megszakítja a kapcsolatot.

A 22 éves amerikai énekesnő, Billie Eilish a BBC Miss Me? podcastjában mesélt arról a nem mindennapi élményről, hogy tavaly decemberben egy férfi, akivel kapcsolatot épített, váratlanul és magyarázat nélkül megszakította vele a kommunikációt. "Hihetetlen. A mai napig nem írt nekem több üzenetet," mondta Eilish, hozzátéve, hogy az illetővel már évek óta ismerősök voltak, és még találkozót is terveztek, amire a férfi soha nem érkezett meg. "Soha többé nem hallottam felőle. Soha többé. Nem tudtam elhinni," emlékezett vissza az énekesnő. Később rájött, hogy a férfi mással randizik, amire ő csak egy meglepett "ó" reakcióval tudott válaszolni, és megjegyezte, hogy nem gondolta volna, az emberek még mindig csinálnak ilyet.

Billie Eilish nemrégiben harmadik albumát, a Hit Me Hard and Soft-ot adta ki, amely a múlt hónapban jelent meg. Az év elején pedig testvérével, Finneas O'Connell-lel együtt elnyerte a legjobb dalnak járó Oscar-díjat a "What Was I Made For?" című számmal, amelyet a Barbie film számára írtak.