A kubai énekes, aki mindennap gulyást enne pörkölttel

A Habana Social Club, Kuba első számú zenekara, hamarosan Magyarországon ad koncertet, és az énekesük, Chavez Alberto Reyes, kifejezte szeretetét az ország és annak konyhája iránt.

Valódi kubai hangulatot ígér a Habana Social Club június 16-i budapesti koncertje, ahol a kubai életérzés minden elemét megtapasztalhatják majd a látogatók. A zenekar, amelyet a Buena Vista Social Club méltó utódjaként is emlegetnek, a Budapest Park színpadán adja majd elő utolsó turnéjának magyarországi állomását.

Chavez Alberto Reyes, a világhírű énekes, elárulta, hogy május közepe óta gyakorlatilag Magyarországon élnek, és a helyi ételek, különösen a gulyás és a pörkölt, különleges helyet foglalnak el a szívében.

A Habana Social Club 2012 óta viseli büszkén Kuba első számú zenekarának címet, és azóta is töretlen sikerrel koncerteznek világszerte. A rajongók lelkesedése olyan nagy, hogy gyakran már a repülőtéren is énekelniük kell. A zenekar most búcsúturnéján van, és a budapesti koncert ígérkezik a nagy durranásnak.

Reyes megosztotta, hogy bár a turnéjuk rendkívül sűrű, Eger belvárosa különösen lenyűgözte őket, és mindenhol telt ház és fantasztikus hangulat fogadja őket. A Habana Social Club feloszlása után Reyes Las Vegasban fog saját show-val színpadra lépni, de a Budapest Parkban még egyszer elhangzanak a legnagyobb slágerek, mint a Bailando, Cabello viejo, a Represent Cuba és az Anhelo.