A Bridgerton-sorozat szereplőválogatásának meglepetései

A Bridgerton család rajongói meglepődtek, amikor kiderült, hogy a sorozat színészei eredetileg más karaktereket szerettek volna alakítani. A Netflix sikerművének harmadik évada újabb izgalmakat hoz, de a szereplők castingja során történt fordulatok is érdekessé teszik a háttértörténetet.

A Bridgerton család harmadik évadának befejező epizódjai ezen a héten kerülnek fel a Netflixre, és a sorozat rajongói már alig várják a folytatást. A The Tab beszámolója szerint Jonathan Bailey és Luke Newton eredetileg Simon Basset herceg szerepére pályáztak, de a producerek más terveket szőttek számukra, így végül Anthony és Colin Bridgerton karaktereit kapták meg.

Hannah Dodd, aki jelenleg Francesca Bridgerton szerepét játssza, eredetileg a legidősebb Bridgerton-lány, Daphne szerepére jelentkezett, és egészen a casting utolsó köréig jutott, de végül Phoebe Dynevor lett a befutó. Dynevor pedig, aki nem is tervezett főszerepet vállalni, a castingon annyira meggyőzte a rendezőt a Regé-Jean Page-szel való kémia révén, hogy őt választották Daphne Bridgerton szerepére.

A sorozat rajongói így visszatekintve talán még hálásak lehetnek a casting során történt változásokért, hiszen a karakterek és a színészek közötti összhang hozzájárult a Bridgerton család sikeréhez.