Szabó Zsófi üzenete Gelencsér Timinek az RTL-hez való igazolása után

Szabó Zsófi, aki nemrégiben tért vissza a TV2-höz, üzenetet küldött Gelencsér Timinek, aki éppen az RTL-hez igazolt.

Szabó Zsófi 15 év után döntött úgy, hogy új kihívásokat keresve elhagyja az RTL-t és a TV2-nél folytatja pályafutását. A tévés most a Mokka műsorvezetőjeként és az Újratervezés című műsor egyik műsorvezetőjeként is tevékenykedik, Ördög Nóra és Kárpáti Rebeka helyére lépve.

Gelencsér Timi, aki korábban a TV2 műsorvezetője volt, most az RTL-hez szerződött, ahol egy 1 millió dolláros nemzetközi bokszverseny műsorvezetői feladatait látja el. Timi elmondása szerint az RTL-nél nagyobb lehetőséget lát a szakmai fejlődésre, hiszen korábban nem vezetett élő műsort, és most Árpa Attilával együtt fogja vezetni ezt a versenyt, ráadásul két nyelven.

Az RTL Reggeliben köszöntötték először Gelencsér Timi-t az RTL-nél, éppen ott, ahol Szabó Zsófi utoljára műsort vezetett a csatornánál. Szabó Zsófi nem hagyta szó nélkül Timi távozását a TV2-től, és a közösségi médiában üzent neki. Timi egy bejegyzésében, amelyben a heti eseményeket összegezte, így írt: "Mennyi minden történt ezen a héten…" Szabó Zsófi ezen a poszton keresztül küldött üzenetet Timinek: "Sok sikert" – kommentelte, mire Timi is válaszolt: "Köszi Zsófi, neked is odaát".