Rod Stewart mozaikcsaládja: Nyolc gyermek öt asszonytól

Rod Stewart skót énekes, aki 79 éves korában is büszke lehet népes családjára, hiszen öt különböző partnerétől nyolc gyermeket nevel. A családtagok közötti jó viszonyt egy közös családi esemény, Liam Stewart horvátországi esküvője is megerősítette.

Rod Stewart legidősebb gyermeke, Sarah, 60 éves, akinek anyja az énekes exbarátnője, Susannah Boffey. Az énekes első házasságából származik a 44 éves Kimberly és a 43 éves Sean. Kelly Emberggel, egykori partnerével közösen nevelik 36 éves lányukat, Ruby-t. Második feleségétől, Rachel Huntertől a 32 éves Renee és a 29 éves Liam született. Jelenlegi feleségével, Penny Lancasterrel két közös gyermekük van, az 18 éves Alastair és a 13 éves Aiden. A család nemrégiben ünnepelte Liam esküvőjét, aki Nicole Artukovicot vette feleségül Dubrovnik közelében, és már van egy közös gyermekük, Louie.

Rod Stewart elmondása szerint büszke arra, hogy részt vehetett Liam és Nicole esküvőjén, és reméli, hogy családjuk tovább bővül a jövőben. Az énekes hangsúlyozta, hogy exfeleségei és jelenlegi párja között jó a viszony, ami a családi harmóniát erősíti. Stewart szerint a családi kapcsolatokat a közös tevékenységek, mint például a hétvégi családi focimeccsek is elősegítették.

Rod Stewart három unokával büszkélkedhet: a 13 éves Delilah-val, valamint az egyéves Otis-szal és Louie-val. Az énekes nyitott az újabb családtagok érkezésére, és várja az újabb unokák születését.