Nacsa Olivér és Tripolszky Anna mesés esküvője

Nacsa Olivér és a nála tizennyolc évvel fiatalabb Tripolszky Anna a Mátyás templomban mondták ki a boldogító igent, ahol a lenyűgöző kilátás és a történelmi környezet emelte az esemény fényét.

Nacsa Olivér tavaly nyáron, egy olaszországi nyaralás során kérte meg Tripolszky Anna kezét, és az esküvőjüket 2021 áprilisában tartották. A Mátyás templomot választották az esküvő helyszínéül, amelynek pazar kilátása és történelmi atmoszférája felejthetetlenné tette a nagy napot.

A menyegzőn közel száz vendég vett részt, és most Nacsa Olivér úgy döntött, hogy követőivel is megosztja az esküvőn készült fényképeket, amelyeket Instagram-oldalán tett közzé. A szerelmesek a Budai Várnegyedben ünnepelték az ifjú házaspár boldogságát, de az egykori vidámpark ikonikus körhintáján is készültek róluk képek, amelyeket szintén megosztottak a közösségi médiában. Az olaszországi nyaralás nem csak az eljegyzés színhelye volt, hanem Keleti Andrea táncosnő számára is kedvelt pihenőhely, aki a nyár első napjait élvezte ki férjével az olasz tengerparton, és bikiniben készült fotókat posztolt az Instagramon.