A Fidesz eredményváróján magas áron kínálják az ételeket és italokat

A Fidesz eredményváróján, a Bálnában különlegesen magas árakon kínálják a sonkás szendvicset és egyéb harapnivalókat, valamint italokat a sajtó számára kialakított területen.

A Bálnában rendezett Fidesz eredményvárón a sajtó külön területet kapott, ahol a vendégek nem voltak láthatóak a kamerák számára. Egy ilyen hosszú eseményen, amely akár 6-8 órán át is eltarthat, általában szokás biztosítani víz, kávé és harapnivaló kínálatát a résztvevők számára. Azonban a Bálnában a sajtó számára kialakított helyen csak egy büfé jellegű asztal áll rendelkezésre, ahol a vendéglátóhelyekhez hasonló árakon kínálnak italokat és ételeket.

A büfében a fél literes kóla ára 700 forint, míg egy fél literes Szentkirályi ásványvízért 600 forintot kell fizetni. A presszó kávé ára 500 forint, és ha valaki valami tartalmasabbat szeretne, akkor 1300 forintért vásárolhat egy sonkás szendvicset. A pultosok biztosították az érdeklődőket, hogy perec azért van bőven.

A győzelemre váró fideszes elit, mint Kubatov Gábor, Hajdú Péter, Ómolnár Miklós, Mága Zoltán, L. Simon László mellett más ismert személyiségek is megjelentek a Bálnánál. Köztük volt Pataky Attila, az Edda frontembere, aki Orbán Viktor rajongójaként ismert, valamint Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója és Bayer Zsolt is részt vett a rendezvényen. Fotókon többek között Fürjes Balázst és Bohár Dánielt is láthatjuk, akik szintén jelen voltak a vasárnap esti eseményen.