Horváth Boldi újra szerelmes: titokzatos nője 10/10

Két évvel a válása után újra szerelmes lett a Kelemen Kabátban zenekar frontembere, Horváth Boldi, aki egy titokzatos nő iránt érez vonzalmat.

A magánéletét szigorúan őrző énekes, Horváth Boldi, aki korábban a válása utáni nehéz időszakról és a szingli élet élvezetéről beszélt, most újra boldog párkapcsolatban él. A TV2 sztárja elárulta, hogy a zenekar dalai gyakran személyes élményeket dolgoznak fel, és a legújabb szerzeményük, a "10/10" című dal is egy párkapcsolati titkot rejt.

A dal szövegében egy "bomba nőt" dicsér, és a klipben feltűnő hölgy a korábbi leírások alapján megegyezik azzal a személlyel, aki korábban Boldi barátnőjét játszotta egy másik videóklipben. Horváth Boldi a M2 Petőfi TV egyik műsorában tett utalást arra, hogy jelenleg foglalt a szíve, és amikor a műsorvezető a "10/10" jelentéséről érdeklődött, az énekes egyértelművé tette, hogy ez a kifejezés egy konkrét hölgyre vonatkozik.

Boldi humorosan megjegyezte, hogy a titokzatos hölgy nincs jelen, így nem tudja megmutatni, de hozzátette, hogy a 10/10-es jelző nem csak a külsőre, hanem a belső tulajdonságokra is vonatkozik, és fontos, hogy az ember olyan valakit találjon, akivel jól kiegészítik egymást. A Ripost szúrta ki ezt a részletet az interjúból.