Erdélyi Mónika vállalkozásairól és új szokásáról beszélt

Erdélyi Mónika a Palikék Világa by Manna műsorban osztotta meg, hogy anyagi helyzetét vállalkozásai biztosítják, és új szokásáról is mesélt, amely a vlogoláshoz kapcsolódik.

A Palikék Világa by Manna műsorának legutóbbi, rendhagyó adásában Erdélyi Mónika volt a vendég, ahol a csapat a 100.000 YouTube-feliratkozóért járó díjat is átvehette. A műsorban Mónika beszélt anyagi helyzetéről, elárulva, hogy mindig is voltak vállalkozásai, és jelenleg is vannak, amelyek biztosítják a megélhetését. Hozzátette, hogy anyja, aki egy privát bankár, mindig tudja, hova kell tennie a pénzét, így anyagiak terén jól állnak.

Erdélyi Mónika a műsorban egy új szokásáról is beszélt, amely az utazások során jelentkezik. Elmondása szerint, ha nincs nála kamera, hiányérzetet érez, mert úgy érzi, jó anyagot veszít el. Viccesen megjegyezte, hogy ha nincs nála profi kamera, az olyan számára, mintha nem lenne rajta bugyi.

A műsorvezető hozzáfűzte, hogy a tévézés soha nem volt az egyetlen csapásirány számára, és követői gyakran kérdezik, hogy miből futja neki évi nyolc külföldi utazásra. "Azért nem megyünk még kéregetni" – jelentette ki humorosan, utalva arra, hogy a vállalkozásai mellett nem kell aggódniuk a megélhetés miatt. Erdélyi nemrégiben spórolási tippeket is adott követőinek, amelyekkel segíthet másoknak is a pénzügyi stabilitás elérésében.

: "Ebből van pénze Erdélyi Mónikának: “Mindig voltak vállalkozásaim”" - cikk, 2023. : "Erdélyi Mónika anyagi helyzetéről mesélt: „Mert mindig ezt kérdezitek, hogy na, és ti most miből éltek" - cikk, 2023.