Détár Enikő és Rékasi Károly válásának története

Détár Enikő a Rékasi Károlytól való válását élete egyik legnehezebb időszakaként írta le, amely harminc év együtt töltött idő után következett be.

Détár Enikő és Rékasi Károly kapcsolata hosszú évtizedeken át tartott, és sokáig ők voltak az ország álompárja, gyakran együtt is szerepeltek színpadi darabokban. Azonban 2013-ban a kapcsolatuk megromlott, és úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják az életüket.

Enikő a válásról beszélt D. Tóth Krisztán "Elviszlek magammal" című műsorában, amely a YouTube-on és a Spektrum Home csatornán is megtekinthető. Elmondása szerint az utolsó év kivételével a házasságuk 29 éve olyan volt, mint amilyenről gyerekként álmodott. Az utolsó év azonban nagyon megviselte, és azt szívesen kihagyná a múltból.

A színésznő említést tett volt férje, Rékasi súlyos motorbalesetéről is, és örömét fejezte ki amiatt, hogy Rékasi életben maradt, van munkája, és hogy a válás után is napi szintű kapcsolatot tart fenn két közös gyermekükkel. Enikő hangsúlyozta, hogy mindketten támogatják a gyerekeiket, és ha probléma merül fel, akkor abban együtt vesznek részt.

A szakítás óta eltelt időben Détár Enikő boldog párkapcsolatban él Kiss Péterrel.