Balogh Edina bikiniben élvezi a nyarat

Balogh Edina, a kétgyermekes édesanya, bikinis fotóval örvendeztette meg követőit Instagram-oldalán, ahol egy pezsgőfürdőben pihenve mutatta meg párducmintás fürdőruháját.

A nyári időt kihasználva Balogh Edina vasárnap délután egy pezsgőfürdőben készült fotót osztott meg, amelyen remek formában látható. A színésznő a hét fáradalmait piheni ki, és a követői számára egy párducmintás fürdőruhában tárja fel tökéletes alakját. A képet az Instagramon keresztül tekinthetik meg az érdeklődők.

Már májusban is aktívan töltötte a szabadidejét, amikor gyerekeivel együtt Siófokra utazott. Akkor a közösségi oldalán osztotta meg, hogy mennyire élvezték a hétvégét, és hogy minden percét imádták a kiruccanásnak. Az ott készült képeket szintén megosztotta a rajongókkal.

A Blikk információi szerint Balogh Edina hamarosan újra a képernyőn lesz látható, méghozzá Szabó Simonnal együtt az RTL-en futó Nyerő Páros című műsorban. A szerelmespár még friss kapcsolatának elején jár, és úgy vélik, hogy a nemrég kialakult szerelmük pozitívan hathat a műsorban való szereplésükre, hiszen nagyon figyelnek egymásra.