A Wellhello tagjai a Fort Boyard kihívásairól meséltek

Zenésztársával, Diazzal együtt Fluor Tomi elárulta, miért vállalták el a Fort Boyard műsorban való részvételt, amely ősszel tér vissza a képernyőkre 20 év után.

A Fort Boyard kalandjátékában való részvételre Fluor Tomi és Diaz is igent mondtak, és most megosztották a döntésük hátterét. Fluor Tomi, aki korábban szinte minden tévés megjelenésre igent mondott, ma már válogatósabbá vált, és olyan műsorokat részesít előnyben, amelyek új oldaláról mutatják meg őt.

A Wellhello tagja, Fluor Tomi, Gyenesei Leilával és Járai Mátéval együtt alkot majd csapatot a műsorban. A rapper és Járai Máté régi ismerősök, és az olimpikonnal is sikerült jó kapcsolatot kialakítaniuk a forgatás előtt.

Fluor Tomi elismerte, hogy a szerződés aláírása után izgalmak és félelmek között töltött néhány álmatlan éjszakát, miután elkezdett utánanézni a műsornak.

Diaznak, aki korábban elutasította a realitys felkéréseket, a Fort Boyard volt az első tévés szereplése. A szerkesztők videókkal győzték meg őt a részvételről, és Diaz különösen vonzónak találta, hogy a műsorban csak a játékok kerülnek adásba.

Az énekes, Diaz, hozzátette, hogy bár ódzkodik a különböző műsorokban való szerepléstől, a Fort Boyard extrém feladatai és a közös élmény ígérete meggyőzte. Diaz abban bízik, hogy ez a kaland életre szóló közös emlék lesz a zenekar számára, amelyre még 10 év múlva is jó érzéssel fognak visszagondolni.