Szilágyi Liliána merész videóval hódít: Meztelenül a mexikói tengerben

Szilágyi Liliána, az egykori úszónő, aki Mexikóba költözött, most egy merész videóval jelentkezett, ahol teljesen meztelenül csobban a tengerbe, ezzel is jelezve, hogy új életet kezdett.

Szilágyi Liliána az utóbbi időben jelentős változáson ment keresztül. Az édesapjával kapcsolatos lelki problémák után Mexikóba költözött, ahol új életet kezdett, és a közösségi oldalain megosztott tartalmak alapján sokkal felszabadultabbnak és vidámabbnak tűnik. Az egykori úszónő, aki már nem él a nyilvánosság előtt, olykor mégis betekintést enged a magánéletébe, például a közelmúltban közzétett, merész videójával, amelyben meztelenül fürdik a tengerben. Szilágyi Liliána a felvételeken csupán kezeivel és felhúzott lábaival takarja el testét, így mutatva meg bájait.

A sportolónő, aki jelenleg szabadúszó modellként és szálloda takarítóként dolgozik, elmondása szerint az elmúlt öt hónap során Mexikóban olyan belső utazáson ment keresztül, amely során olyan helyekre jutott el a szívben és az elmében, amelyekről korábban azt hitte, hogy lehetetlen. Nyitottabb, elmélyültebb és stabilabb lett, amit a közösségi médiában megosztott tartalma is tükröz.

Szilágyi Liliána korábban Zsomborral volt eljegyezve, de úgy tudni, hogy a kapcsolatuknak vége szakadt. Az egykori úszónő a maga köré épített falakat is lebontotta, és ma már egy magabiztosabb és érzelmileg stabilabb énjét látja vissza a tükörből. A mexikói élet és a tenger szeretete úgy tűnik, pozitívan hatott rá.