Selma Blair és segítőkutyája, Scout

Selma Blair segítőkutyája, Scout egy különleges feladatot lát el: emlékezteti a színésznőt a gyógyszereinek bevételekor. A szklerózis multiplexszel küzdő Blair a Page Sixszel osztotta meg, hogy kutya kicsit megrágcsálja az orrát, amikor ideje bevenni az orvosságait, mivel hajlamos megfeledkezni róluk.

Scoutot a színésznő neurológusa választotta ki számára, és úgy képezték ki, hogy támogassa Blair igényeit. A Diane Von Furstenberg: Woman in Charge című dokumentumfilm premiervetítésén is megfigyelhettük, ahogy a labrador kíséri gazdáját a vörös szőnyegen.

Blair a betegségével kapcsolatban elmondta, hogy jól érzi magát, köszönhetően egy néhány évvel ezelőtti csontvelő-átültetésnek. A felépülése hosszú időt vett igénybe, de most már magabiztosan tud sétálni, még magassarkúban is, amit sétabot nélkül visel. A Kegyetlen játékok sztárja kiemelte, hogy a szklerózis multiplex mindenkinél másképp nyilvánul meg, ő például sosem tapasztalt problémát a magassarkú cipők viselésével, mivel lábfeje megfelelően hajlik hozzá.