Natalie Portman a fiatal szeretővel vág vissza csalfa exférjének

Nemrég ért véget Natalie Portman és Benjamin Millepied 12 éves házassága, és úgy tűnik, a színésznő egy fiatal színésszel való kapcsolatával üzen exférjének.

Tavaly nyáron derült ki, hogy Millepied, a táncos-koreográfus, egy 25 éves klímaaktivistával, Camille Étienne-nel lépett félre, ami 21 évvel fiatalabb nála. A házaspár még próbálkozott a kapcsolat helyreállításával, de két gyermekük, a 12 éves Aleph és a 7 éves Amalia mellett sem sikerült megmenteniük házasságukat.

A válás híre nagy meglepetést okozott, mivel Portman és Millepied kapcsolata korábban botránymentesnek tűnt. A People magazin szerint Millepied mindent megtett, hogy visszanyerje felesége bizalmát a félrelépés után.

Natalie és Benjamin a Fekete hattyú című film forgatásán ismerkedtek meg 2009 elején, ahol Millepied koreográfusként dolgozott. Érdekesség, hogy a románcuk is egy hűtlenséggel kezdődött, mivel a koreográfusnak akkoriban volt barátnője, akit végül Portman miatt hagyott el. A válást idén márciusban mondták ki Franciaországban, és bár a félrelépés megviselte a színésznőt, a hivatalos szakítás óta úgy tűnik, kivirult.

Barátai támogatásával Natalie megerősödve került ki a nehéz időszakból, és örömét leli a családjában, a barátaiban és a munkájában.

A 43 éves színésznőt nemrégiben a 28 éves Paul Mescallal látták együtt, akivel egy bár előtt dohányozva és nevetgélve töltötték az időt. Mescal korábban olyan produkciókban szerepelt, mint a Volt egyszer egy nyár és a Normal People, és a karrierje felfelé ível. A kapcsolat Portman számára egyfajta visszavágás lehet exférje felé, aki egy fiatalabb nő miatt hagyta el őt. Mescal korábban állítólag Angelina Jolie-val is találkozgatott, és tavaly októberben szakított Phoebe Bridgers énekesnővel, majd nem sokkal később egy társkereső applikációban jelent meg a profilja. Portman és Mescal korábban egy műsor kapcsán ismerkedtek meg, de jelenleg nincs hír arról, hogy közös produkcióban dolgoznának.