"A fotelből forradalmárkodni nem ér!" - Kovács Patrícia

Kovács Patrícia is csatlakozott a sztárok sorához, akik arra buzdítanak mindenkit, hogy június 9-én, a választások napján ne maradjanak otthon, hanem éljenek a szavazás lehetőségével.

A 2024-es európai parlamenti- és önkormányzati választások közeledtével egyre több híresség fejezi ki, mennyire fontosnak tartja a részvételt. Hernádi Judit, Csonka András és Csőre Gábor már korábban felhívták a figyelmet a szavazás jelentőségére, Alföldi Róbert pedig egy választási kisokost is összeállított, hogy segítse az eligazodást.

Kovács Patrícia az Instagram-oldalán keresztül osztotta meg gondolatait. Egy videóban, szivárvány színekkel díszített, "SZABAD." feliratú pólóban buzdította követőit, hogy használják ki a szavazás adta lehetőséget. Hangsúlyozta, hogy a választás napján számos kellemes program közül választhatnak az emberek, de a szavazás kiemelten fontos. "A fotelből forradalmárkodni nem ér, úgyhogy menjetek el választani! A lényeg az az, hogy a szíved szerint szavazz, de szavazz!" - mondta Kovács Patrícia.