Király Linda a magánéletéről és az ismerkedésről beszélt

Király Linda, a 41 éves énekesnő, a Borsnak adott villáminterjúban beszélt magánéletéről és az ismerkedésről.

Király Linda nemrég egy termékbemutató eseményen jelent meg, ahol a Bors készített vele egy gyors interjút. Az énekesnőt arról kérdezték, hogy jelenleg hogyan áll az ismerkedés terén. Király Linda őszintén válaszolt: "Egyedül vagyok, mint mindig. A pasikkal nulla a helyzet jelenleg, viszont totálisan teljes az életem. Van egy szerető családom, van egy négylábú szőrös gyerekem, azon kívül pedig zenélek. Én igazából perpillanat másoknak élek" – osztotta meg a portállal.

Az énekesnő hozzátette, hogy bár szeretne társat találni, nem akar mindenáron kapcsolatot. "Nyitott vagyok az ismerkedésre, bár keresni aktívan nem keresek senkit. De ha eljönnek egy koncertemre, ott megtalálnak" – mondta Király Linda, jelezve, hogy a rajongók koncertjein is lehetőség nyílhat az ismerkedésre.

Király Linda korábban arról is beszélt, hogy élete során találkozott már tornádóval, ami szintén nagy élmény volt számára. A Dancing with the Stars-beli partnerével, Suti Andrissal kapcsolatban felmerült pletykákra reagálva az énekesnő leszögezte, hogy hiába szereti nagyon a profi táncost, csak baráti a kapcsolatuk. Linda jelenleg is a szinglik táborát erősíti, immár hat éve, de nem búslakodik emiatt, hiszen így több ideje jut tovább építeni a karrierjét, illetve a családjára is. Az Amerikában született előadó gyakran ingázik az országok között, ami bizonyos szempontból nehezítheti az ismerkedést számára.