Hannaróza táncórája Mikes Annával: elbűvölő videó a kislányról

Krausz Gábor kislánya, Hannaróza, Mikes Anna társaságában fedezte fel a tánc világát, és már a növendékeket is ő vezeti be a mozdulatok rejtelmeibe.

Krausz Gábor számára nem volt könnyű az elmúlt időszak, hiszen egy viharos váláson esett át. Ennek ellenére jelenleg boldogabb, mint valaha, mivel újra megtalálta a szerelmet Mikes Anna személyében, akivel a Dancing with the Stars műsor forgatása során ismerkedett meg. Kapcsolatukat idén év elején hivatalosan is nyilvánosságra hozták. Tóth Gabi, Gábor korábbi párja, elmondta, hogy a kislányuk, Hannaróza és az új partnerek közötti viszony baráti alapokon nyugszik, és senki sem törekszik pótszülő szerepére.

Hannaróza különösen kedveli Mikes Annát, annyira, hogy el is kezdett hozzá járni táncórára. A gyakorlásnak köszönhetően a kislány már ügyesen mozgatja a csípőjét, és ritmusérzéke is kiemelkedő korához képest. Nemrégiben Gábor is meglátogatta szerelme egyik táncóráját, amelyen Hannaróza is részt vett. Az apuka büszkén videózta, ahogy lánya és Anna együtt mutatják be a gyakorlatokat a tanítványoknak. A bájos videó megtekinthető Gábor Instagram-sztorijában, amely 24 órán keresztül érhető el.