ValóVilág 12: VV Csaszi feladja a játékot, Fanni a fontosabb számára

A ValóVilág 12 második kihívásán VV Csaszi talán öngólt rúgott, amikor kiválasztotta a párbajellenfelét, ráadásul bejelentette, hogy fel szeretné adni a játékot.

Szerda este zajlott le a ValóVilág 12 reality show második kihívása, ahol VV Csaszi egy kis baklövéssel jelölte meg azt a versenytársát, akivel vasárnap párbajozni kíván. A 23 éves fiú választása eredetileg VV Dudu lett volna, de mivel a villaszabályzatot megszegve korábban elárulta ezt a tervét VV Verának, így másik játékost, VV Kikidit kellett kihívnia.

VV Csaszi azonban úgy tűnik, hogy rosszul mérte fel a helyzetet, mivel nem igazán tudott szövetségeseket szerezni a luxusbörtönben. A nyugiszobában történő várakozás közben mindössze három poharat helyezett ki maga elé, ami arra utal, hogy nem számított több támogatóra. A villalakók közül csupán ketten álltak mellé támogatóként: VV Vera és VV Ádi.

Ezzel szemben VV Kikidi egy üveg borral ünnepelt a többi lakóval, és úgy tűnt, biztosra veszi a győzelmét a közelgő párbajban. Kikidi családja is nagy lázzal készül a vasárnapi eseményre, tervezik, hogy a közönség soraiban közös pólókkal, transzparensekkel és rigmusokkal támogatják majd.

Azonban a helyzet tovább bonyolódott, mivel VV Csaszi bejelentette, hogy fel kívánja adni a játékot. Indoklásában barátnője, Fanni születésnapját említette, mondván, hogy számára többet ér a barátnője jelenléte, mint a játékban való részvétel. VV Csaszi kevesebb, mint 24 órája van döntenie arról, hogy valóban hazamegy-e, vagy marad és folytatja a versenyt.

Szeretném feladni a játékot, méghozzá azért, mert számomra a Fanni többet ér, mint ez az unalmas valami. És holnap van a születésnapja és holnap én már mellette szeretnék lenni

– jelentette ki a valóságshow-szereplő, aki most már kevesebb, mint 24 órája van eldönteni, valóban maga mögött hagyja-e a villát. A döntését azonban még nehezebbé teheti, hogy az éjszaka folyamán közel került VV Verához, ami nem esett jól kinti szerelmének, Fanninak. Csaszi korábban úgy költözött be a villába, hogy szinglinek állította magát, de kiderült, hogy már 7 éve van barátnője, aki a ruhák címkéjébe írt üzenetekkel jelezte Csaszinak a nem tetszését.