Szurkolj együtt Albärttel, a 2024-es Európa-bajnokság hivatalos kabalafigurájával!

Már csak napok vannak hátra a 2024-es németországi labdarúgó-Európa-bajnokságig. Készülj fel a meccsek izgalmas hangulatára és szurkolj a magyar csapatnak Albärttel, az Eb hivatalos kabalafigurájával!

A plüssmackó formájú Albärtet 2023. június 21-én mutatták be a nyilvánosságnak egy német–kolumbiai barátságos mérkőzés előtt Gelsenkirchenben. A névadásra négy lehetőség közül választhattak a szurkolók, és végül Albärt győzedelmeskedett, a többi jelölt Bärnardo, Bärnheart és Herzi von Bär volt. A névadás során minden jelölt a Teddy mackóra utalt, amely Németországból indult hódító útjára a 20. század elején. Az Eb kabalafigurájának célja, hogy Európa-szerte 10 millió gyermeket ösztönözzön a sportolásra, ehhez kapcsolódóan pedig elindult a #MakeMoves (Mozdulj!) kampány, amely iskolai látogatások során buzdítja a gyerekeket a mozgásra.

Az Eb-kabalás termékek széles választékban elérhetőek a nagyobb áruházláncokban és a Játéksziget üzleteiben is. A kínálatban megtalálható a magyar sapkás, 35 cm-es UEFA EURO 2024 - Albärt plüss kabalafigura, amely büszkén viseli a magyar színeket, és remek ajándék lehet minden UEFA rajongónak. Emellett kapható a 27 cm-es változat is, amely nem csak egy puha plüssjáték, hanem igazi focirajongó kellék is. A 35 cm-es kifordítható Albärt plüss kabalafigura két figura egyben: egy plüssmaci és egy focilabda. A 12 cm-es plüss kabala kulcstartó tökéletes kiegészítője lehet a kulcscsomónak vagy a táskának, míg a PVC-ből készült műanyagfigura kulcstartó fém karabinerrel rendelkezik a tartósság érdekében.

További termékek között szerepel az Albärt plüss kabalafigura bögrében, amely puha plüss anyagból készült és kávézás vagy teázás közben is különleges élményt nyújthat. A 3D-s párna Albärt kabalafigurával nem csak a nappali dísze lehet, hanem a meccsek nézése közben is remek társ. A nyakba akasztható kulcstartó újrahasznosított anyagokból készült, így környezettudatos választás. Az Albärt szívet mutató kabalafigura kulcstartó praktikus és stílusos, 4 cm-es méretével könnyedén illeszkedik a kulcsokhoz vagy a táskákhoz, és szintén újrahasznosított anyagok felhasználásával készült.