Oláh Ibolya újra a közösségi médiában: tábor szervezésével tölti idejét

Oláh Ibolya, a népszerű énekesnő hosszú hallgatás után újra jelentkezett a közösségi médiában, és elárulta, mi köti le az idejét manapság.

Az utóbbi időben keveset hallhattunk Oláh Ibolyáról, ami aggodalmat váltott ki a rajongók körében. Az énekesnő azonban nemrégiben megszakította a csendet és egy Facebook-bejegyzésben kért bocsánatot a szótlanságáért. Ibolya beszámolt arról, hogy egy nyári családi tábor szervezésével foglalkozik, amelyet a Tűzcsiholó Egyesület számára gyűjtenek pénzt.

A bejegyzésében részletezte, hogy a táborra gyűjtéshez D. Tóth Norbi szervez egy rendezvényt Gödöllőn, a Művészetek Házában június 15-én, délután. Az eseményen Szalai Ádám által felajánlott dedikált mezre is lehet licitálni, amelyet a tábor finanszírozására ajánlottak fel. Oláh Ibolya hangsúlyozta, hogy a tábor különösen fontos számára, mivel volt állami gondozottak családjai vehetnek rajta részt, és számukra nagy élményt jelenthet a Balaton és a családi együttlét.

Az énekesnő arra buzdította követőit, hogy látogassanak el a gödöllői rendezvényre, ahol lehetőségük nyílik vele találkozni és beszélgetni. Azok számára, akik nem tudnak részt venni az eseményen, de szeretnék támogatni a tábor megvalósulását, Ibolya megosztotta az egyesület honlapjának címét, ahol további információkat találhatnak a támogatás lehetőségeiről.