Nyári Dia és a pilates szerelme

Nyári Dia, aki eddig a futás iránti elkötelezettségéről volt ismert, most egy új szenvedélyről számolt be: a pilatesről. Az Instagramon megosztott bejegyzésében leírta, hogy a pilates gyakorlatok, mint az erősítés, nyújtás és a core izmok edzése, valamint a prevenció, egy pillanat alatt elnyerték a tetszését.

Nyári Dia mindig is nagy sportrajongó volt, de a pilates iránti rajongása még őt magát is meglepte. A futás mellett, amelyben rendszeresen részt vett és több versenyen is megmérette magát, most egy új kihívásba kezdett bele. Instagramon megosztott fotója mellé azt írta, hogy bár korábban úgy gondolta, a pilates távol áll tőle, most mégis a szerelmese lett.

A színésznő korábban kifejtette, hogy hősként tekint azokra, akik bármilyen indíttatástól vezérelve, de a mozgást választják, és hozzátette, hogy a futás sok örömteli pillanatot hozhat azok számára, akik elindulnak ezen az úton.

Nyári Dia nemrégiben egy gyerekkori álmát is megvalósította, amikor búvárruhába bújt és sikeresen letette a búvárvizsgát. Nagy izgalommal osztotta meg követőivel, hogy hamarosan részt vehet első mélytengeri merülésén is.