Kasza Tibi rajzos meglepetése a Szerencsekerékben

Egy tehetséges rajzművész, Erdélyi Tibor különleges ajándékkal lepte meg Kasza Tibit és Sydney van den Boschot a Szerencsekerék forgatásán.

Erdélyi Tibor, aki Győrben dolgozik karbantartóként, már óvodás kora óta foglalkozik művészettel. Tehetségét szülei is korán észrevették, és az évek során tovább csiszolta képességeit. Művészetét saját bevallása szerint az aktuális érzelmei vezérlik.

A rajzművész elárulta, hogy Kasza Tibi zenéje és a TV2 műsora, a Szerencsekerék is inspirálta őt. A Crystal együttes rajongójaként, egy reklám hatására döntött úgy, hogy jelentkezik a műsorba. Egy A2-es méretű rajzot készített mindössze három óra alatt, amit a forgatáson át is adhatott Kasza Tibinak és Sydney van den Boschnak, akik nagyon örültek neki.

Erdélyi Tibor továbbá megosztotta, hogy gyakran rajzol meg olyan művészeket, akik valamilyen módon megihlették, legyen az zenéjük vagy színészi játékuk. Eddig több hírességet is megörökített, köztük Köllő Babettet, Tóth Gabit, Sebestyén Balázst és Zalatnay Saroltát. A rajzművész számára fontos az adakozás, több jótékonysági kiállítást is szervezett már, ahol a befolyt összegeket különböző jó célokra, például gyerekek támogatására, az országos mentőszolgálatnak, és állatok megsegítésére fordította.