Corning Gorilla Glass 7i: Új védelem a középkategóriás okostelefonok számára

A Corning bejelentette az új Gorilla Glass 7i-t, amelyet kifejezetten a középkategóriás okostelefonok számára fejlesztettek ki, így a csúcskategóriás készülékekhez hasonló védelmet kínálva ebben a szegmensben is.

A Corning Gorilla Glass 7i piacra dobásával a cég célja, hogy a középkategóriás okostelefonok tulajdonosai is hozzáférjenek olyan képernyővédelmi technológiákhoz, amelyek eddig csak a legdrágább készülékek privilégiumai voltak. A termék számozása és a gyártó által tett ígéretek alapján a Gorilla Glass 7i olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek korábban kizárólag a csúcskategóriás telefonokra voltak jellemzőek.

A zászlóshajó-modellek, mint például a Galaxy S24 Ultra, már rendkívül hatékony üvegvédelemmel büszkélkedhetnek. Ezek a készülékek a Corning legújabb Gorilla Armor üvegével vannak felszerelve, amely nemcsak a cseppekkel és karcolásokkal szemben nyújt kiváló védelmet, hanem a képernyő tükröződését is csökkenti. A Gorilla Glass 7i bevezetésével a Corning most lehetővé teszi, hogy a középkategóriás készülékek is hasonló szintű védelmet élvezhessenek.