VV12: Csaszi váratlan fordulat után kénytelen új párbajellenfelet választani

Meglepő fordulatot vett a ValóVilág 12 legutóbbi kihívása, amikor is Szabó Tibor, azaz VV Csaszi, aki korábban bizalmas információt osztott meg, váratlanul új párbajellenfelet kellett, hogy válasszon.

Szerda este a ValóVilág 12 második kihívásának keretében Szabó Tibor, ismertebb nevén VV Csaszi, kihívóként lépett fel, hogy kijelölje, kivel szeretne megküzdeni a vasárnapi párbajon. Csaszi, aki a jeleket villatársaitól kapta, hogy láthassa barátnőjét, Fannit, aki szomorúságáról üzent neki, különösen Verával való jó viszonya miatt. Csaszi először úgy tűnt, hogy VV Kikidit szeretné kihívni, de végül Dudut választotta, akit azzal vádolt, hogy megalázó helyzetbe hozta Verát egy korábbi esemény felfedésével. Azonban a ValóVilág szabályzatai szerint tilos előre elárulni, kivel szeretne valaki párbajozni, és mivel Csaszi ezt megszegte, Megyeri Csilla műsorvezető felszólította, hogy válasszon új ellenfelet. Csaszi így végül Kikidit nevezte meg, akivel fog párbajozni.

A ValóVilág 12. szériájának villája már több mint egy hónapja nyitotta meg kapuit, és eddig VV Bogi, VV Gina és VV Noémi távoztak a műsorból, utóbbi VV Dorkával párbajozott. Csaszi már jó előre kitervelte, hogy kivel akar majd megküzdeni a szavazatokért, és ezt részletesen ki is fejtette Megyeri Csillának. Ezt követően mindenki előtt kimondta: VV Duduval szeretne párbajozni. Igen ám, de hiba csúszott a gépezetbe, a szabályok ugyanis idén tiltják, hogy a játékosok a kiválasztás előtt felfedjék a többieknek, hogy kivel csapnának össze. Csaszi ezt megtette, Verának részletezte korábban a terveit, így Csilla felszólította arra, hogy válasszon valaki mást. Végül VV Kikidit jelölte ki, azaz ők ketten fognak párbajozni – írta meg az RTL. Miután Megyeri Csilla rámutatott a szabálysértésre, öt percet adott Csaszinak, hogy döntsön, de Csaszi elmondása szerint nem is lett volna szüksége az öt percre, mivel már korábban jelezte Kikidinek, hogy vele is meg szeretne majd küzdeni egy párbaj keretein belül.