Harry herceg és Meghan Markle gyerekeinek jövője

Harry herceg és Meghan Markle viszálya a királyi családdal komoly hatással lehet Archie herceg és Lilibet hercegnő életére. Jennie Bond királyi kommentátor szerint ez az elhidegülés különösen akkor lehet fájdalmas a gyerekek számára, amikor nagyobbak lesznek és többet szeretnének tudni a családi hátterükről.

Jennie Bond úgy véli, hogy a gyerekek veleszületett kíváncsisággal fordulnak majd örökségük és származásuk felé, ami különösen érthető, ha az ember a világ egyik leghíresebb családjába születik. „A gyerekek felnőnek, és veleszületetten kíváncsiak az örökségükre és a hátterükre... és amikor az örökséged a világ egyik leghíresebb családja, kétségtelenül elég furcsának és talán szomorúnak is tűnik, hogy alig ismered vagy emlékszel rájuk” – mondta a szakértő.

A kommentátor szerint a helyzet különösen akkor válik súlyossá, amikor Archie herceg tinédzserkorba lép, mivel ebben az életszakaszban a barátok és a társas kapcsolatok egyre fontosabbá válnak. Archie azonban alig ismeri a nagypapáját, Károly királyt, és a nagybátyjával, Vilmos herceggel is csak kevés alkalommal találkozott.

Archie herceg 2022 óta nem találkozott a királyi családdal, mivel jelenleg Amerikában él a szüleivel és húgával. Egy másik királyi kommentátor szerint a kisfiú már érdeklődik a brit rokonok iránt, és tetszik neki a gondolat, hogy a nagypapája a király. Meghan Markle azonban óvatos ezzel kapcsolatban, nem szeretné, ha Nagy-Britannia válna a fia vágyott fantáziájává.

A királyi család belső viszályai nyomán Károly király állítólag nagyon szomorú amiatt, hogy nem alakíthat ki kapcsolatot két kisebb unokájával. Harry herceg és Meghan Markle az elmúlt években több súlyos vádat is megfogalmaztak a királyi család tagjaival szemben, ami miatt Vilmos herceg és Katalin hercegné még nem állnak készen a békülésre.

: Mirror