A virtuális sportfogadás új dimenziói

Megújult a V-sport kínálata, amelynek köszönhetően bővült a fogadási lehetőségek és a kényelmi funkciók skálája. A játékosok mostantól egyszerre két bajnokság meccseire is fogadhatnak, és új funkciók, mint a cash out, is elérhetővé váltak a tippmixpro.hu-n.

A május 29-én bevezetett fejlesztések eredményeképpen a tippmix.hu oldalon és a lottózókban a Virtuális Premier Liga és Kosárlabda Liga mellett június 10-től a virtuális labdarúgó Európa-bajnokság is fogadható lesz, míg július 15-től a Spanyol Bajnokság virtuális változatát is bevezetik.

Az újítások között szerepel a cash out funkció bevezetése a virtuális fogadásokra is, amelyet a nemzeti lottótársaság az általa meghatározott módon kínál a fogadóknak. Emellett a V-sport eseményekre is a megszokott TippmixPRO szelvényen lehet fogadni, és a fogadások követhetősége is egyszerűsödött a közös Napló felületen keresztül.

A játékélmény fokozása érdekében megszűntek a külön V-sportra vonatkozó önkorlátozási beállítások, így a játékosoknak általános önkorlátozási lehetőségük van, amely a hagyományos és a V-sport fogadásokra egyaránt érvényes.