Enikő és Peti a "Házasság első látásra" után: Nincs esély a kapcsolat újraélesztésére

A "Házasság első látásra" műsor egykori párja, Horváth Enikő és Kriston Péter a "Szerencsekerék" legutóbbi adásában beszélt arról, hogy van-e esély arra, hogy újra egy párt alkossanak, miután házasságuk egy évvel ezelőtt válással végződött.

A "Szerencsekerék" hatodik évadának első hetében a "Házasság első látásra" korábbi szereplői is játszanak. A szerdaiban Horváth Enikő és Kriston Péter voltak, akik a forgatás befejezése óta, nagyjából egy éve nem tartják a kapcsolatot egymással. Kasza Tibi rákérdezett náluk, hogy újra belevágnának-e a kísérletbe.

Ez nehéz, mert nekem mind lelkileg, mind fizikailag egy nagyon kemény időszak volt. Szerintem ez egy olyan dolog, amit elég egyszer megélni így, ebben a formában – mondta el az exférj.

Kasza később azt is megkérdezte a volt házasoktól, van-e bármi esélye, hogy adnak egymásnak egy új esélyt. Úgy gondolom, hogy részemről nincs – felelt azonnal Kriston, Horváth Enikő kicsit hosszabban válaszolt: Az elején az én részemről volt, hogy ezért egy kicsit tegyek, vagy hogy próbáljak kijönni abból a gödörből, de most már részemről nincsen. Eltelt egy év, mi ezt lezártuk magunkban. Az elején volt bennem egy »mi lenne, ha«, de már nincs.

A műsorvezető ezután afelől érdeklődött, a barátság megmaradt-e kettőjük között. Nem, szerintem nem vagyunk barátok – jelentette ki a "Házasság első látásra" női szereplője.

A "Szerencsekerék" keddi adásában azonban egy könnyedebb, meghatóbb esemény is helyet kapott. Egy ötéves kisgyerek, Leonárd, rohant fel az emelvényre Sydney van den Bosch-hoz, hogy szerelmet valljon neki. A kisfiú édesanyja, Anita elárulta, hogy Leonárd imádja Sydney-t, és amikor a tévés megjelenik a képernyőn, mindig felkiált: "Anya, apa gyertek, mert a csajom itt van a tévében! Nézzétek, milyen csinos!" Sydney-t mélyen megérintette a kisfiú bátorsága és őszinte érzelmei, amit egy rajzzal is kifejezett, amin a kisfiú képe és egy hatalmas szív látható. A szerencselányt annyira lenyűgözte a kis udvarló, hogy megkérdezte tőle: "Elviszel vacsorázni? Megölelhetlek?" A kedves jelenet után egy közös fotó is készült róluk.

A csütörtöki részben Bogi és Geri, egy másik "Házasság első látásra" páros is megosztja tapasztalatait. Kasza Tibi hitetlenkedve érdeklődött, hogy a párkereső műsor forgatása idején mennyire sikerült közel kerülniük egymáshoz, mivel nem volt egy kósza csók sem közöttük. Bogi szerint nem ismerte Gerit, Geri pedig úgy érezte, majd akkor csókolják meg egymást, amikor a csóknak "jönnie kell". Geri egyébként a múlt héten "A Nagy Ő" korábbi szereplőjével, Edinával posztolt közös fotót a közösségi oldalára, és úgy fogalmazott, hogy barátkoznak.