Trokán Nóra nemzetközi elismerése

Trokán Nóra színésznő nem mindennapi elismerésben részesült, miután egy dániai nemzetközi színészképzésen oklevéllel jutalmazták tudását.

A színésznő a kurzuson töltött ideje alatt kiválóan érezte magát, és a nemzetközi társasággal együtt koppenhágai városnézésen is részt vett. Trokán Nóra világjáró hírében áll, hiszen nemrég a Cannes-i Filmfesztiválon is megfordult, és korábban egy amerikai túrán is részt vett, mely során több államban is járt, köztük Kaliforniában, Arizonában, Utah-ban és Nevadában.

A színésznő számára azonban nem a luxusszállodák vagy híres nevezetességek jelentik az emlékezetes úticélokat, hanem egy Los Angeles-i Lakers kosárlabdameccs, ahol gyerekkori álmát váltotta valóra.

Trokán Nóra korábban így nyilatkozott az élményről: „Ma egy olyan élményben volt részem, amire tini korom óta várok. A kosaras kártyáimon menőző alakok (már ha nem is ugyanazok) most élőben játszottak előttem. Nem játszottak. Varázsoltak. Másik világ ez. Néha olyan, mintha egy másik sportág lenne. Soha nem felejtem el ezt az estét. Élőben látni ezt, szürreális. És ha hazaérünk, elővesszük a labdát a férjemmel és újra játszunk. Igen, mi nem varázsolunk. Mi játszunk. De a fejünkben úgy fogunk repülni, mint ők” – emlékezett vissza a meghatározó pillanatokra.