Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence nehéz időszakon vannak túl

Tóth Gabi énekesnő és Papp Máté Bence táncos kapcsolatuk kezdete óta számos bántó megjegyzést kaptak az interneten, ami megnehezítette számukra a nyilvános kitárulkozást. Gabi válása után nem sokkal kezdődött kapcsolatuk, amely már közel egy éve tart, és ez idő alatt rengeteg rosszindulatú komment érte őket. Gabi igyekezett nyíltabb lenni, míg szerelme csendben tűrte a bántásokat, amelyek őt is megviselték.

Az énekesnő szerint eleinte csak barátként ismerkedtek meg, és a közös értékek hozták őket közelebb egymáshoz. Tóth Gabi hangsúlyozta, hogy kapcsolatuk nem hirtelenjében alakult ki, hanem két hasonló lélek találkozása volt ez. Mindketten problémás kapcsolatban éltek korábban, és csak a múlt lezárása után kezdtek el igazán ismerkedni.

A kapcsolatukat rengeteg feszültség és súrlódás kísérte, de a közös célok és a jövőtervezés segített nekik átvészelni a nehézségeket. Gabi szerint a bántások ellenére is inkább a pozitívumokra koncentrálnak, és nem foglalkoznak a negatív kritikákkal. Az énekesnő elmondta, hogy bár rengeteg bántást kaptak az elején, amibe kicsit bele is rokkantak, de a közös céljaik és a jövőtervezés volt a mentsvár. Volt, amikor úgy érezték, átment rajtuk egy úthenger, de ezek nem a kettősükből adódó félreértések voltak, hanem külső behatások nyomai.

Papp Máté Bence szerint Tóth Gabit azért támadják, mert korábban családi idillt mutatott, miközben valójában nem ez volt a helyzet. A táncos kiemelte, hogy Gabi most mellette tudja igazán megélni a konzervatív értékrendjét. Gabi hozzátette, hogy sem ő, sem volt férje, Krausz Gábor nem volt boldog a házasságukban, de mindig is lányuk, Hannaróza érdekeit helyezték előtérbe. Papp Máté Bence szerint az is furcsa, amikor azt olvasom, hogy Gabi milyen konzervatív, azok pedig nem válhatnak el. "A szerelmem most, mellettem tudja igazán megélni a konzervatív értékrendjét, ezt bátran kimondhatom" - mondta a táncos.

A pár az utóbbi időben végre az emberek támogatását is érezni kezdte, ami megkönnyebbülést hozott számukra. Tóth Gabi hangsúlyozta, hogy nem akarnak szenteket játszani, tudják, hogy ők is hibáznak, de soha nem akartak senkinek ártani. Az utóbbi hónapokban viszont elkezdték érezni az emberek támogatását is, amitől végre fellélegeztek.