Egy szokatlan házaspár: Anya és fia helyett férj és feleség

Cassandra Gaspard és Westin házaspár a magasságkülönbség miatt gyakran kap furcsa megjegyzéseket, de ők a szerelmüket nem cserélnék el semmiért. A 29 éves nő és 32 éves férje közötti jelentős magasságkülönbség miatt sokan tévesen anya-fiaként azonosítják őket.

Cassandra Gaspard, aki magas termetével toronymagasan emelkedik ki 165 centiméter magas férje, Westin mellett, gyakran szembesülnek azzal a helyzettel, hogy az emberek nem ismerik fel őket mint házaspárt. Sokan azt hiszik, hogy anya és fia alkotnak egy párost, és Cassandra nem egyszer hallott már olyan gúnyos megjegyzéseket, amelyek szerint a férjét úgy tudná a hóna alá kapni, mint mások a kistáskájukat. Azonban ők igyekeznek nem a szívükre venni ezeket a bántó jellegű megjegyzéseket. Tisztában vannak azzal, hogy nem mindennapi látványt nyújtanak együtt, de szerelmüket semmiért sem adnák fel. Kapcsolatukat 2021 áprilisában házassággal is megerősítették.

A házaspár elmondása szerint a magasságkülönbség sosem jelentett számukra problémát. Westin megosztotta, hogy az emberek gyakran őt nézik meg, és a feleségéhez fordulnak kérdéseikkel, hogy képes-e vele lenni, tekintettel arra, hogy ő jelentősen alacsonyabb Cassandra-nál. Gyakran kapják a megbámulásokat és a viccesnek szánt, de sértő megjegyzéseket is, amelyek szerint Westin úgy néz ki, mintha Cassandra fia vagy kézitáskája lenne.

: (via The Sun)